Studiosiena

<<  Portfolio #6  >>

Studio | Siena © voerde door de jaren tal van projecten uit. Van de kleine, gezellige websites tot de meer uitgebreide, dynamische sites opgebouwd vanuit een database. In dit portfolio vinden jullie een overzicht van onze referenties.

Polypreen

Polypreen ... kan op beide oren slapen

Polypreen is een gevestigde waarde voor wat betreft de productie van lattenbodems en matrassen. Op de website vinden de B to B klanten de nodige informatie om snel de nodige informatie in te winnen. Voor de dealers is er een eenvoudige login-mogelijkheid met de laatste folders, promomateriaal en prijzen.

Studio | Siena © realiseerde voor Polypreen een gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Naast de categorie "Bedding" wordt ook de know-how in "Polyetherschuimen" uitvoerig gepresenteerd.

     
Wood Design

Wood Design in eigen atelier

Wood Design Overpelt is een houtatelier in Noord-Limburg, meer bepaald op de grens van Overpelt en Lommel.

Studio | Siena © nam het domein over en bouwde voor dit houtatelier een fonkelnieuwe website die mag gezien worden. Het eigen atelier wordt extra in de schijnwerpers geplaatst.

Wil je meer zien van deze houtspecialist, dat kan! In het foto-album kan je door en uitgebreid aanbod van referenties bladeren. Dat moet je zeker eens doen!

     
ML bvba

ML Bvba

ML bvba, werd opgestart door Klaus Müller in 1993 en groeide in 16 jaar tijd uit tot een installatiebedrijf wat zijn weg zocht in de elektrotechniek voor particulieren, KMO’s, zelfstandigen, grote en kleine ondernemingen. Electro, security en zonne-energie behoren tot de basisinstallaties van dit jonge bedrijf.

Studio | Siena © zorgde voor een eenvoudige en overzichtelijke website die de diverse specialiteiten van ML Bvba in de kijker plaatst.