Studiosiena

<<  Portfolio #5  >>

Studio | Siena © voerde door de jaren tal van projecten uit. Van de kleine, gezellige websites tot de meer uitgebreide, dynamische sites opgebouwd vanuit een database. In dit portfolio vinden jullie een overzicht van onze referenties.

Wonen Emma

Sfeervol wonen

De splinternieuwe meubelzaak Wonen Emma te Diepenbeek stelt je een aantal trends voor in hedendaagse interieurs. Studio | Siena © realiseerde voor deze jonge meubelzaak een frisse en gebruiksvriendelijke webstek. De brede waaier van accessoires, verlichting, decoratie en meubelen worden via de "lightbox" foto-albums aantrekkelijk in beeld gebracht.

Ook het domein, de hosting en de mailadressen worden door Studio | Siena © op een eigen server beheerd.

     
Decoraties Peeters

Decoraties Peeters

Decoraties Peeters uit Olen biedt een totaaloplossing voor alle interieur- en decoratieprojecten. Het familie-bedrijf, dat in 2008 zijn veertigste verjaardag vierde, staat onder leiding van interieurarchitect Tom Peeters.

Studio | Siena © bouwde in opdracht de website voor deze jonge en dynamische interieurarchitect. De website geeft u kort en krachtig een overzicht van het bedrijf en de zeer uiteenlopende realisaties. Zowel de sfeervolle projecten in privéwoningen, de creatieve aanpak van winkels als de eerder minimalistische ontwerpen voor kantoren, worden overzichtelijk in beeld gebracht.

     
Noir Lommel

Noir Lommel - Bed & Breakfast

De hele avond genieten van luxe privéfaciliteiten zoals sauna, stoomdouche, jacuzzi, electrische massagezetel met licht-en geluidtherapie, ...

Daarna kan u rustig overnachten om ‘s morgens volledig uitgerust het ontbijt te nuttigen. Op de website kan je 360° rondkijken in de relaxe ruimtes van deze Bed & brea&kfast te Lommel. Studio | Siena © zorgde voor een website die de relaxe sfeer en de huisstijl van Noir Lommel precies weergeeft. .Stap binnen in die wereld en ervaar dat stress even niet bestaat.