Studiosiena

<<  Portfolio #4  >>

Studio | Siena © voerde door de jaren tal van projecten uit. Van de kleine, gezellige websites tot de meer uitgebreide, dynamische sites opgebouwd vanuit een database. In dit portfolio vinden jullie een overzicht van onze referenties.

Cultuurcentrum Lommel

Cultuurcentrum Lommel

De website van de Lommelse cultuurtempel was dringend aan een facelift toe. De nieuwe kleuren en de frisse lay-out geven de website opnieuw een hedendaagse look. Studio | Siena © werkte hiervoor samen met een externe partner. Achter de schermen levert een professioneel CMS (Content Management Systeem) voortreffelijk werk. De medewerkers kunnen op deze manier zelf het cultureel aanbod up-to-date houden.

Een reservatiesysteem laat de bezoeker toe om snel en efficiënt zijn of haar favoriete voorstellingen te boeken. Ook de nieuwsbrieven worden achter de schermen automatisch afgehandeld en opgevolgd.

     
Landmeter

Landmeter te Lommel

Landmeters doen vandaag de dag meer dan met potlood en papier een stukje grond beschrijven. Digitale opmetingen van alle bebouwde en onbebouwde percelen met constructies, grensbepalingen en afpalingen van perceelsgrenzen. .

In opdracht maakte Studio | Siena © een eenvoudige website voor landmeterskantoor Jean-Pierre Hamblok. Op de site krijg je een beknopt overzicht van de services en de mogelijke projecten die worden uitgevoerd, gaande van stedenbouwkundige ontwerpen, bouwkundig uitzetwerk, digitale waterpassingen, verkavelingen, gevelmetingen tot de opmaak van grondplannen, datakabels ...

     
Reclamebedrijf In-zicht

Inzicht in reclame

In-zicht beschrijft zichzelf als een jong en dynamisch reclamebedrijf dat zowat alles aanlevert op het vlak van visuele reclame. Al enkele jaren verzorgen wij tot ieders voldoening de webprojecten voor Rik en Heidi.

Als ervaren grafici leveren zij de look & feel van de webpagina's, dit volledig in overeenstemming met de huisstijl van de klant. Studio | Siena © verwerkt deze statische pagina's vervolgens tot een interactieve website.